Organizer

Support

Byte av kontaktuppgifter

Hur gör jag för att flytta en anställd till en annan avdelning?

Varje konto har en knapp med Account actions. Klicka på den och välj sedan Move employment så kommer du att kunna välja en ny avdelning.

En av mina anställda har bytt e-postadress, hur kan jag ändra i secureappboxkontot?

Det går tyvärr inte att ändra e-postadressen. Antingen får man behålla den gamla adressen i sitt secureappboxkonto eller så behöver man skapa ett nytt konto.

Kontotyper

Vad är skillnaden mellan Employee och Member och hur ska jag välja?

När du väljer kontotypen employee så får du ägarskap över kontot och kan bestämma fritt över det. Till exempel kan du lägga till telefonnummer, ändra namn och autosvar. Du kan se vissa uppgifter om kontot som när användaren senast loggat in och om 2-faktorsinlogging är aktiverat. Du kan även pausa kontot och radera det om det skulle behövas.

Ett member-konto innebär att du tar på dig att betala för kontot och du kan även göra så att användaren får tillgång till funktionsbrevlådor och kontakter som finns i organisationen. Kontot betraktas dock som privat och du kan inte se alla uppgifter om kontot, ändra telefonnummer eller radera det.

Övriga frågor

Kan jag pausa ett konto för en anställd som inte ska ha behörighet under en period?

Det går bra. Du behöver då först aktivera autosvar för kontot. Därefter kommer du att kunna kryssa i Login disabled. Detta innebär att man fortfarande kan skicka meddelanden till kontot. Alla meddelanden får ett automatiskt svar. Användaren kan dock inte logga i på sitt konto. Observera att detta även gör så att användaren tappar möjligheten att använda andra tjänster i secureappbox som t.ex. Säkra videomöten.

Kräver Organizer installation?

Organizer kräver ingen installation. Vi registrerar ditt bolag i plattformen och skickar sedan ut en inbjudan för er att komma igång. Därefter hanterar ni själva er bolagsstruktur samt uppsättningen av konton.
Organizer använder tvåfaktorsautentisering, dvs ett digitalt ID, för att verifiera varje kontoinnehavare. För detta krävs att ni har e-postadress samt ett telefonnummer kopplat till varje konto.