SharedMailbox

Support

Konto

Jag aktiverade SharedMailbox, men jag har ingen åtkomst. Jag har inte heller ett SecureMailbox konto. Hur loggar jag in?

Om du inte har ett SecureMailbox konto klickar du bara på “logga in”, så kommer du att omdirigeras till inloggningssidan för SecureMailbox. Klicka på “Inte registrerad? Anmäl dig här!” Som finns under inloggningsformuläret.

Jag kan inte se min SharedMailbox. Hur kan jag få access?

Om du kan logga in på ditt SecureMailbox-konto och inte kan se SharedMailbox, kontakta din administratör. Om du inte vet vem din administratör är kan vårt supportteam hjälpa dig,  kontakta oss på: support@securemailbox.com.